tisdag 23 december 2008

Dan före dopparedan

Yes, imorgon är det julafton. Fattar inte riktigt det. Julkänslan är lika med noll. Sitter hemma hos mamma i myskläder och tittar traditionsenligt på Bingolottos uppesittarkväll. Nej, jag spelar inte, men sitter här med familjen och myser med skumtomtar, bubbelvatten och pepparkakor. Nope ingen must här inte. Inte nu iaf.

Julafton ser ut så här: tidig julfrukost med släkten, sen iväg för att träffa pappa och den delen av släkten och sen vidare till mormor. Myyys! Sen blir det ännu mer mys på juldagen, för då kommer Tuben hit och sen blir det utgång, tror det blir Folkan eller Solo. Sen blir det mys med familjen, och just ja, mamma snackade nåt om en "släktturné" på torsdag. Haha, visa upp Tuben.

Saknar mina älskade vänner, Miss Fatty, Joey, fröken Gull... Men vi ses innan nyår, I hope! Ja, I hope sa jag till de yngre vapendragarna. Får se hur det blir till nyår. Just nu lutar det åt nyårssupé (fancypancy det låter) på Lilla Hotellbaren och sen utgång på nån pub där vi förmodligen ska möta upp Tubens bror. Nej, nu ska jag kissa och sen fortsätta mysa med la familia.

God jul darlings!
<3>/ Layzy Lady

1 kommentar:

FatCat sa...

All the Cats misses the Lazy Lady. Kiss Kiss